"...призывы к нарушению территориальной целостности России, в том числе отчуждению части территории страны, будут считаться экстремизмом."

Можна сміятися з росіян, з посоловілими від сп'янілої пихи очима кпити про міст, що "сам упаде", і про Крим з Донбасом, які Путін вже й не знає як "втюхати" назад Україні. Так робить нація, що може обирати лідером і Верхголкомом то хитро...пого комуніста, то мафіозного директора, то лузера, то зека, то нікчему. Так робить нація, більшість якої боїться захищати землю, натомість шукає виправдань капітуляції й їде збирати трускавку подалі від військкоматів.

Росіяни, хоч і повільно, але крок за кроком реалізують свою, як вони вважають, наразі головну задачу - Україну. З її історією, територією і людським матеріалом. Частину цього матеріалу, як і в попередні віки й недавні десятиліття, вже готуються відправляти в традиційні в Росії для українців місця, що за роки незалежностей перестали отримувати "свіжу кров" і трохи знелюднились.

Для більшості кпини й бараняча посоловілість у очах закінчуватимуться навіть не після окупації росіянами чергової ділянки України, коли там буде затримано кожного, хто щось колись патякав про розпад РФ чи необхідність війни з нею, але й щоразу, коли якийсь гострий на слівце вареник перетинатиме кордон навіть не з РФ чи ОРДЛ/Кримом, а як турист чи ще там хто з країнами, що мають договір з РФ про взаємну видачу підозрюваних у скоєнні тяжких злочинів (екстремізмові, наприклад). По суті, це більшість країн світу, деякі з котрих поки що - з чисто політичних, а не юридичних міркувань - не видаватимуть затриманих за запитом по лінії Інтерполлу українців. А хтось і видаватиме, з уваги на якийсь бонус у відносинах із РФ.

Особливу небезпеку представлятимуть візити українців у союзні з РФ держави, держави Азії і Африки, острівні держави тощо.

І цей жах і абсурд триватиме вічно, доки буде Росія. Тобто, доки українці вечорами не величатимуться перед жінками власною потугою й розумуватимуть про причини передачі Росії тієї чи іншої території України, а візьмуться за вимушену чоловічу справу (жінкам, звичайно, як завжди, роботи було б ще більше)).

https://life.ru/p/1334453?fbclid=IwAR0lkcv8o8z1E7n-e8FSx5SSm1D7i9vkrQcOitDkj5kda8_Con4fONNTyvU

Коментарі: 0

Залишити відповідь