Коронавірус і вакцинація - механізми впровадження Novus ordo seclorum.

За повідомленнями ЗМІ та телеграм-каналів:

Високопоставлений європейський патолог повідомляє, що він і його колеги по всій Європі не знайшли ніяких доказів смерті від нового коронавіруса на цьому континенті. Д-р Стоян Алексов назвав ВООЗ «злочинно-медичною організацією», яка посіяла у всьому світі страх і хаос, не надаючи об'єктивних доказів пандемії.

Ще одне приголомшливе відкриття від президента Болгарської асоціації патологів (BPA) доктора Алексова полягає в тому, що він вважає: на даний час неможливо створити вакцину проти вірусу.

Ці приголомшливі заяви підіймають серйозні питання, в тому числі про заяви чиновників і науковців щодо багатьох вакцин, які проходять клінічні випробування по всьому світу. Вони також ставлять під сумнів правдивість заяв про виявлення антитіл проти нових коронавірусів (які починають використовуватися для лікування пацієнтів).

Передбачається, що специфічні для нового коронавірусу антитіла є основою дорогих наборів для серологічних тестів (серодіагностика, від лат serum – сироватка, є один із методів та принципів імунодіагностики, що розпізнає переважно інфекційні захворювання за допомогою серологічних реакцій, що базуються на реакції «антиген — антитіло»). Їх використовують для визначення наявності чи концентрації антигенів чи антитіл, що містяться у сироватці крові та інших рідинах чи тканинах організму.

Ці тести використовуються у багатьох країнах, але деякі з яких виявилися неприйнятно неточними на думку Стояна Алексова. Проте вони, начебто, є ключем до сертифікатів про імунітет, які так прагне запровадити Білл Гейтс, і які збираються використовувати у формі COVI-PASS - в 15 країнах, включаючи Великобританію, США та Канаду.

Д-р Алексов описав свої спостереження у відеоінтерв'ю, в якому було підсумовано консенсус учасників вебінару Європейського товариства патологій (ESP) 8 травня 2020 року щодо COVID-19 . 13 травня відео-інтерв'ю з д-ром Алексовым продемонстрував д-р Стойчо Кацаров , голова Центру захисту прав громадян у Софії і колишній заступник міністра охорони здоров'я Болгарії.

Серед основних інформаційних «бомб», які скинув доктор Алексов, є така, що лідери вебінару ESP від 8 травня заявили: не було виявлено ніяких специфічних до нового коронавирусу антитіл!

Було б легко відхилити слова доктора Алексова, як ще одного дивака «теоретика змови», але важко заперечити той факт, що люди, які (як і ваш покірний слуга) називають речі своїми іменами, часто залишаються на самоті, тому, що переважна більшість людей бояться висловлюватися публічно через страх бути висміяними, втратити кар'єру, гроші, гранти тощо.

Що важливо знати про доктора Алексова. Він має незаперечний авторитет і хорошу репутацію. Працював лікарем протягом 30 років, є президентом BPA, членом Консультативної ради ESP і керівником відділення гістопатології в онкологічній лікарні у Софії.

Окрім заяв Алексова директор Інституту судової медицини при Університетському медичному центрі Гамбург-Еппендорф в Німеччині, Клаус Пюшель, ще у квітні заявляв у інтерв'ю ЗМІ, що докази смертності від COVID-19 є непереконливими:

«COVID-19 є смертельним захворюванням тільки у виняткових випадках, але в більшості випадків це переважно нешкідлива вірусна інфекція».

Крім того, журналісти видання Off-Guardian Розмарі і Аморі Деверо у статті від 9 червня повідомили, що новий коронавірус не відповідає постулатам Коха. Ці постулати є науковими кроками, які використовуються для доказу того, чи існує вірус і чи має він безпосереднє відношення до конкретного захворювання. Вони зазначили, що до цього часу ніхто не довів, що власне SARS-CoV-2 викликає окреме захворювання, та відповідає характеристикам всіх людей, які нібито померли від COVID-19. Також у статті від 27 червня, опублікованій в Off-Guardian, ще два журналісти, Торстен Енгельбрехт і Костянтин Деметер, подали докази того, що «існування РНК SARS-CoV-2 грунтується на вірі, а не на фактах».

В інтерв'ю від 13 травня д-р Алексов заявив: головний висновок більшості з тих, хто приймав участь у вебінарі 8 травня, полягав у тому, що розтини, проведені у Німеччині, Італії, Іспанії, Франції та Швеції, не показують, що це смертельний вірус.".

Він додав, що практично всі патологи одностайні - ніхто не помер від коронавіруса. При розтинах немає жодних доказів того, що будь-яка людина, яка вважається заражена новим коронавірусом, померла тільки від запальної реакції, спричиненої цим вірусом, а не від інших потенційно смертельних захворювань.

«Нам потрібно точно знати, як закон буде стосуватися імунізації і тієї вакцини, про яку ми всі говоримо, тому що я впевнений, що [нині] неможливо створити вакцину проти COVID. Я не впевнений, що саме Білл Гейтс робить зі своїми лабораторіями - дійсно він виробляє вакцину або щось ще?» - сказав доктор Алексов. На його думку - нездатність ідентифікувати моноклональні антитіла до вірусу говорить про те, що немає ніяких підстав для того, щоби вакцини, серологічні тести й імунні сертифікати поширювалися по всьому світу.

Доктор Алексов зробив також інші важливі зауваження. До прикладу, він зазначив, що, на відміну від сезонного грипу, SARS-CoV-2 не вбиває молодь:
«[При грипі] ми можемо знайти один вірус, який може призвести до смерті молодої людини без будь-яких інших захворювань [...] Іншими словами, коронавірусна інфекція - це інфекція, яка не призводить до смерті. А грип може призвести до смерті».

Швидше за все, смертність дітей приписується COVID-19 через поліорганну недостатність, викликану поєднанням лікарського коктейлю та вентиляції, якому піддаються ці діти, вважає Алексов: «ВООЗ створює хаос по всьому світу, без реальних фактів про те, що вони говорять».

Серед безлічі способів, якими ВООЗ створює цей хаос, є заборона на майже всі розтини людей, які начебто померли від COVID-19. У результаті, як повідомив доктор Алексов, до 13 травня у Болгарії було проведено лише три таких розтини. Крім того, ВООЗ диктує, що всім, хто інфікований новим коронавірусом і згодом помирають, мають бути приписані смерті COVID-19.

Він заявив, що патологи у кількох країнах Європи, а також у Китаї, Австралії і Канаді рішуче чинять опір тиску на них, щоби вони приписували смертельні випадки тільки COVID-19:

«Мені дуже сумно, що ми повинні бездумно слідувати інструкціям [ВООЗ]. Але в Німеччині, Франції, Італії і Англії вони починають думати, що ми не повинні так строго слідувати ВООЗ, і [натомість], коли ми пишемо причину смерті, у нас має бути певна патологія [результати, що підтверджують це ] і ми повинні слідувати протоколу. Коли ми щось говоримо, нам треба це довести».

Доктор Алексов також додав, що розтини тіл могли би допомогти підтвердити або спростувати теорію про те, що багато людей, які вважаються померлими від COVID-19 в Італії, раніше отримували вакцину проти грипу H1N1. Оскільки вакцина пригнічує імунну систему дорослих, тому, можливо, вона внесла значний внесок у їх смерть, зробивши їх набагато більш сприйнятливими до інфекції.

Всі захворювання посилюються страхом і хаосом, які панують навколо COVID-19. Ми знаємо, додав він, що стрес пригнічує імунну систему, тому я можу на 200% стверджувати, що тепер всі хронічні захворювання будуть більш серйозними і більш гострими, а ця епідемія - не стільки епідемія вірусу, скільки епідемія страху та стресу.

* * *


Від себе додам наступне. Вірус є. Він небезпечний. Як сказала людина, котра тільки-но його перенесла (при дуже ретельному дотриманні карантинних заходів у іншій країні): це зовсім не подібне на грип, таке враження, що в тіло потрапило щось чуже і організм кидає всі сили на його подолання.

На мою думку (не самостійну, а таку котру поділяє низка лікарів і науковців), коронавірус має штучне походження, тобто є біологічною зброєю. І мене непокоїть, що вірусологічні лабораторії України знаходяться під фактичним керівництвом США. Дурням, які вважають, що ця теза - це російська «деза», скажу наступне: немає інтересів Росії та США, є інтереси певних геополітичних кланів, які, до прикладу, в Америці персоніфікуються через протистояння республіканців і демократів, а в Росії - через боротьбу ерегованих на війну кремлівських фалосів, цнотливо поіменованих «баштами». Відтак Америка Трампа й Америка Байдена чи Клінтонів - це дві різні Америки. Але це вже інша тема, про яку багато пишу упродовж останніх років.

Ця біологічна зброя застосована у форматі гібридної Третьої світової, яка триває між людьми та дегенератами (сторони війни) і метою якої з боку виродків є становлення нового світового порядку. Перші результати спецоперації «коронавірус» я вже озвучував: двадцять «найбагатших» зі списку Форбс осіб, сукупно, лише за два з гаком місяці «пандемії», збагатилися на 250 з лишком мільярдів доларів. Серед них і Білл Гейтс, який, на думку деяких дослідників, затаврованих назвою «конспірологи», має намір вакцинувати всіх на світі, щоби згодом відстежувати вакцинованих з допомогою мікрочіпового сертифіката-імунного паспорта.

Дехто рішуче відкидає всі звинувачення на адресу Гейтса, вважаючи його благодійником і філантропом. На жаль такі люди не лише не читають, за переконанням, таких авторів, як Григорій Клімов, але не хочуть помічати й очевидні факти. Більше того, їм у голову не приходить, якої темної безодні зла та лицемір’я може сягнути душа дегенерата. Не буду нікого і ні в чому переконувати. А хто матиме бажання - пошукайте в інтернеті інформацію про зв‘язки Гейтса з педофілом і постачальником дітей для «розваг» «світової еліти», паном Епштейном, якому швиденько вкоротили віку в тюрмі після арешту.

Тому, розуміючи, якими насправді можуть бути такі «люди» (беру в лапки, бо за людською подобою там ховається личина диявола ), не здивуюся, що однією з цілей спецоперації COVID-19 є тотальний контроль і масове (тихе) винищення населення планети з його скороченням до потрібної виродкам чисельності.

Більше того, равини одного популярного на пострадянському просторі релігійного напрямку, чий найбільший у світі центр розташовано у Дніпрі, і чиї релігійні постулати приписують наявність «душі» лише одному, «богообраному», народу, на повному серйозі заявляють подібне: «якщо єврей ретельно виконує заповідь «ціціт», він заслуговує того, щоби дві тисячі вісімсот неєвреїв прислуговувало йому в майбутньому світі…; єврейському народу не потрібно буде працювати… оскільки всі його потреби будуть у надлишку забезпечені великою кількістю іноземних працівників з неєвреїв, які будуть вимолювати право попрацювати (безкоштовно!) для кожного єврея…».

Щоби вашого покірного слугу не звинуватили у ганебному явищі антисемітизму, прочитайте собі публікацію, опубліковану на сайті www.moshiach.ru під назвою «Сколько евреев нужно для того, чтобы заменить лампочку», автором якої є равин Нісім Лагзіель - там це все написано.

Чому працюватимуть безкоштовно? За харчі, до прикладу, вирощені на нещодавно проданій українській землі. А також тому, що у новому світовому порядку буде реалізовано принцип комунізму: від кожного по можливості - кожному за потребою. Тільки ці можливості й потреби визначатимуть ось такі «білли гейтси».

Це видається вам конспірологією? Ну, прекрасно , поспостерігайте уважно за подіями у світі, почитайте вищезгаданий сайт, священну книгу Хабаду «Танію» і далі робіть свої висновки. Або не робіть - щоби не виділятися зі стада, яке ведуть на забій. Ну звісно, що стада! Адже якщо «божественна душа», присутня в одного етносу, то всі інші - це просто худоба! А що є злочинного в тому, щоби таврувати худобу мітками на чолі, вакцинувати її, чіпувати та визначати її подальшу долю?

Отож. А для ілюстрації тієї всієї «конспірології»  - ось вам ілюстрація  інвестицій доброго дядечка Гейтса, який вже заробив кілька десятків мільярдів долярів у часі «пандемії», в різні організації. Так що не ВООЗом єдиним, і так просто - виходом із цієї організації - Трамп питання не вирішить.

 

Коментарі: 0

Залишити відповідь