Жарти жартами, але всі дотеперішні "бунти" в Україні, починаючи з Колііївщини й завершуючи 1918-20-ми, завершувалися введенням в Україну російських військ. Поки що РФ не втратила Україну і, бачу, має плани на чергове заведення її в "російську зону". І тут їм 54,7% - в поміч. Жодних ілюзій.

Гадаєте, РФ так просто випустить Київську Русь, щоб потім "зависнути" в ідеологічному й історичному просторові як конгломерат тюркських, східних і фіно-угорських народів? Не дочекаєтесь. Не раз сказано - вихід України з російського простору стане смертельним для російської державності. Гадаєте, вони погодяться на смерть? - Подивіться на обличчя рос. політиків; там - смерть українців. Принаймні, як етносу.

Оскільки теперішній владі, як і попередній, втрачати нічого, - попереду в'язниця або втеча з країни, - то, очевидно, "ПОП і Сини" таки почали розглядати сценарій подавлення можливої революції із залученням миротворчого контингенту під егідою ООН. Бо "беркут" уже не той. Очевидно, саме для цього на посаду непостійного представника України в Раді безпеки ООН президент надсилає старого перевіреного російського дипломата Єльченка. Не обмовився - російського, бо лише рос. патріот, агент рос. спецслужби чи рос. службовець міг протягнути в Україні пролонгацію перебування ЧФ РФ в 2010 році (Харківські угоди).

Жодних сумнівів, що, в разі повстання українців проти зрадливого олігархату, Москва миттєво перейде в наступ і розпочне різанину на наступних територіях. Це як введення військ у Крим під час Революції гідності. Може, українська армія і змогла б зупинити Орду, але вона цього не зможе зробити, бо без наказів і координації з боку Верховного головнокомандувача й ГШ цього зробити, в принципі, неможливо. Отже, почнуться локальні хаотичні сутички, самочинний партизанський рух тощо, а це призведе до повного економічного і внутрішньополітичного колапсу, руйнувань, голоду й численних жертв. А ще - біженців, від думки про яких здригається весь ЄС. Тобто, треба буде щось робити. І ось тоді й буде реалізовано черговий "мирний план Порошенка й Путіна".

Представник України в РБ ООН (Єльченко), скориставшись цією посадою, невідкладно внесе в повістку денну РБ ООН "питання можливості припинення громадянського конфлікту в Україні". (Депутатам у ВР тому й дозволяють красти, щоб потом змусити їх голосувати за будь-що.) Усі 5 постійних членів РБ і, гадаю, всі непостійні дружно проголосують "за". Таким чином, війська миротворців, де, прогнозую, значну долю складатимуть "миротворці" з РФ, нарешті повернуть Україну в її "історичне стійло". Революціонерів розженуть, армію (зброю) візьмуть під жорсткий "міжнародний" поліційний контроль, поліція вірно служитиме, а надзвичайний стан скасують аж тоді, коли той, хто поклянеться на вірність російському народові, зможе якось перемогти в Україні. Без уваги на можливі фактичні зміни територіального устрою (а це буде неминуче).

Можливо, тоді в деформовану й повністю контрольовану російськими залогами (як за часів Катерини 2 чи СРСР) Україну повернуть Крим як суб'єкт федерації. Як і Д/ЛНР. Під патронатом Росії. З правом вето на будь-які рішення парламенту чи й уряду.

І такий сценарій значно реальніший від тих, які в соцмережах малювали півтора роки тому "хом'ячки", захоплено коментуючи перехід авіаносця США з однією бухти в іншу в Середземному морі ("США як гарант за Будапештським меморандумом знищить ЧФ РФ за півгодини" і т.п.). І від тих, коли РФ пророкують самознищення від падіння індексу на якісь біржі чи ціни на нафту. Це ви ще росіян не знаєте…

І означений сценарій реальніший за те, що влада раптом припинить красти й не шукатиме відповідного (кримінального) союзника за кордоном (а де ж його ще шукати, як не в Росії?). Отже, не виключено, що спробу нарешті відірватися від Московії вкотре буде припинено російськими й німецькими багнетами. Тим більше, що їм не вперше ділити ці землі. І скажіть, що це не був би вибір українського народу?

Коментарі: 0

Залишити відповідь